Royal Cheese (rychlekvetoucí): Výsledek Old School Skunk a Afghani
Cheese je legendární konopná rostlina, která pochází z Velké Británie. Tento strain nese částečné dědictví původního strainu Skunk#1, který nově objevil a vyvinul nadšený tým pěstitelů konopí z Londýna. Na konci této cesty vznikl Skunk, který voněl tak intenzivně, že žádné jiné jméno než Cheese jeho sílu prostě nedokázalo vystihnout. Tato odrůda marihuany pochází z Old School Skunk a indika převažující odrůdy Afghani.
Od té doby se genetika Cheese rozšířila po celém světě, získala první ocenění na Cannabis Cup a mezi kuřáky se z ní stala prakticky legenda. Nám se tento strain podařilo získat, vytvořit jeho feminizovanou variantu – a nyní jej můžeme s hrdostí představit jako semena Royal Cheese.
Odůrda Royal Cheese Fast Flowering má Opravdu Silnou Vůni!
Odrůda Royal Cheese fast flowering vyroste v indooru asi do výšky 1,5 metru, nicméně v outdooru může vyrůst až do výšky 2,5 metru. Největší problém při pěstování odrůdy Royal Cheese fast flowering je její vůně. Tato odrůda má tak silný zápach, že při pěstování v indooru je nezbytné mít uhlíkový filtr. Pokud však pěstujete v outdooru, tak se musíte smířit s tím, že tuto krásku ucítí i ve vedlejší ulici. Při pěstování v indooru se můžete těšit na sklizeň dosahující až 550 g/m² a v outdooru můžete vypěstovat až 600 g na rostlinu! Tato odrůda miluje teplé klima, takže pokud žijete na severu, tak doporučujeme pěstovat v indooru.
Naše odrůda Royal Cheese fast flowering kvete pouhých 7-8 týdnů! Pokud milujete sýrovou chuť, tak je tato doba ideální k maximální chuti a vůni. Pokud chcete, aby aroma bylo jemnější a účinky o něco silnější, tak ji skliďte až po 10 týdnech kvetení. Různí pěstitelé mají rádi různé věci, takže rozhodnutí necháme na vás. Obecně ale platí, že 8 týdnů kvetení je akorát.
Fantastický kuřácký zážitek
Kouř z Cheese je jednoduše fantastický. Tato rostlina nese výrazně silné, pronikavé aroma, které kráčí ruku v ruce s vynikající příchutí. Potěšení z kouření tohoto strainu marihuany spočívá ovšem hlavně v uhrančivém účinku stoned, který se dostavuje při každém potažení nebo bongu. Tato kombinace ostré vůně a knock out stoned dává jistotu, že Cheese bude existovat a pěstovat se ještě velmi dlouho.
Nyní s rychlejším časem Kvetoucí než dříve!